Операторката Халина Хътчинс загина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен

...
Операторката Халина Хътчинс загина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен
Коментари Харесай

Алек Болдуин отрече обвиненията, че не е спазвал изискванията на разследването заради убийството на Халина Хътчинс

Операторката Халина Хътчинс загина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен револвер, зареден с бойни патрони, по време на подготовка на снимачната площадка на 21 октомври. Преди това артистът е получил уверения, че оръжието е безвредно.

Американският артист Алек Болдуин отхвърли обвиняванията, че не е спазвал условията на следствието поради убийството на Халина Хътчинс по време на фотосите на кино лентата " Ръжда " през октомври 2021-а, заяви той във видео в Инстаграм.

" Всяко подстрекателство, че не извършвам молби, заповеди, условия на следствието или заповед за обиск, е цялостна нелепост ", сподели артистът в клипа.

Според Болдуин следствието е развой, при който проверяващите органи би трябвало да насочат искане до щата, в който той живее. След това те ще имат достъп до данните на телефона му, добавя Нова.  

Актьорът добави, че служителите на реда не могат да влизат в телефона и да вземат персоналните фотоси. Болдуин напомни, че е бил изцяло подготвен да сътрудничи на следствието. Според него най-хубавият метод да се уважи паметта на умрялата Халина Хътчинс е да се разбере цялата истина за случилото се.

Припомняме, че на 22 октомври, по време на фотосите на една от сцените на уестърна, Болдуин стреля с револвер, който трябваше да бъде зареден с халосни патрони, само че те се оказаха бойни. В резултат на това операторът Халина Хътчинс беше убита, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен. По-късно артистът сподели, че не е натиснал спусъка на револвера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР